Meinweg 16 km een super dag

En dan zet je het knopje van de Garmin Dakota 20 aan, duwt op GA en hij doet het…..hoe raar……

We kunnen eigenlijk zeggen dat het misschien alles bij alles 5 minuten stil is geweest omdat  iemand wat dronk, of iets in haar mond had. We hebben een heerlijke wandeltocht gehad door een prachtig natuurgebied, maar helaas  niet de mooiste wandeling die ik daar gemaakt heb tot nu toe. Dat laatste vind ik vreemd. Deze is door Staats Bosbeheer gemaakt, voor families met name, dus dan verwacht je afwisseling, links af rechts af, maar niets van dat alles helaas…..dus meteen een leerzaam moment voor mezelf om me beter in een route van te voren te verdiepen.

Desalniettemin heerlijk gewandeld, met 22 graden, zonnig en soms een  verfrissend windje.

We hebben alles de revue laten passeren denk ik….kinderen, relaties, vroegere relaties, eten, drinken, gezongen (De Radetzkimars) , een mop van Nienke die zo erg was dat die leuk werd….maar ze wachtte wijselijk tot het juiste moment, onze verwachtingen van het leven, waarom we leven, hoe het anders kan, hoe we zaken willen veranderen, hoe sterk vrouwen zijn,  waarom we blij zijn dat we vrouw zijn, ons werk,  wijn, wiet (toen we jong en te oud waren), het (on)geloof, vakanties, wat niet eigenlijk….Een inspirerende dag, met een grote energieboost.

Ik denk dat we in 3 uur en 26 minuten weer meer vriendin zijn geworden dan we van te voren hadden bedacht en verrekte veel van elkaar weten en leren. Voor alle fietsers, renners, joggers, trekkers en duwers (in de sportschool)…wandelen is hip, vermoeiend en lekker…..

En…….met een heel erg geluk dat ze spuiten kan zetten omdat ik zo allergisch ben voor wespen. Dus de EPIpen in mijn tasje gaf voor mij de rust om een dikke wesp klakkeloos weg te wuiven. ( Ik geloof dat het wel een hommel was, maar het gaf rust).

Kortom een super dag…….

Suus 2014

2 gedachten over “Meinweg 16 km een super dag”

  1. Ik heb die nog niet gelopen, omdat ik zelf ook wel graag bepaal…..Zondag as gaan we 21 km lopen in Cranendonck. Ik download dan de GPS track en heb er verder geen omkijken naar. Wel bedankt voor de link overigens…..

Geef een reactie